Sponsorwandeling en BBQ in Nicaraguaanse stijl

Op zondag 16 september 2018 organiseren wij een sponsorwandeling en BBQ in Maastricht!
We zullen eerst allemaal om 13.00 verzamelen bij de Natuurtuinen van het CNME in Jekerdal en vanuit hier de wandeltocht beginnen. Bij de nabijliggende ‘Sportclub Jekerdal’ is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en voor de sportievelingen die met de fiets komen, kunnen deze tijdens de wandeling veilig in de Jekertuinen parkeren.

Bron: Google Maps (2018)
Bron: CNME (2018)

 

 

 

 

 

 

 

De wandeling die we gaan maken zal rondom het gebied van de Sint Pietersberg uitgezet worden. Tijdens deze wandeling nemen we ook een gezamenlijk pauze om even uit te rusten en zal iedereen voorzien worden van een frisse versnapering en iets te drinken.

Na de wandeling keren we weer terug naar de Natuurtuinen van het CNME in Jekerdal. Hier zal rond 16.00 uur een heerlijke BBQ in Nicaraguaanse stijl plaatsvinden, maar wat dat precies inhoudt, dat is nog een verassing! – Bij deze BBQ denken wij uiteraard ook aan de vegetariërs onder ons –

De prijs om deel te nemen aan deze sportieve activiteit inclusief BBQ is €20,- voor volwassenen en €10,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit kan op de dag zelf contant betaald worden! De opbrengst van deze dag zal geïnvesteerd worden in het nieuwe Buddy project.

Lijkt het u leuk om mee te doen? Meld u zich dan uiterlijk vóór woensdag 12 september aan! Klik hier om u aan te melden!

We hopen jullie allemaal te zien op 16 september! – ¡Les esperamos en septiembre!

Bron: CNME (2018)