Carnaval in Café Rama 2016

Help mee! Op 7, 8 en 9 februari 2016 vieren we weer carnaval en organiseert de Stedenband Maastricht-Rama uiteraard haar Café Rama 2016

Cafe_Rama_2016_001Na de mooie opbrengst van vorig jaar van ruim € 6.500 voor El Rama, zijn we dit jaar extra gemotiveerd om ook het 30e Café Rama in D’n Hiemel een succes te laten worden. Met de hulp van leerlingen van een aantal basisscholen in Maastricht zullen we dit jaar nog meer werk maken van de aankleding van het plein voor D’n Hiemel.

Ook zullen we ons Rama-huisje bij D’n Hiemel opbouwen. Hier kan iedereen terecht voor een warme kop koffie of thee. We zijn voorbereid op een winterse, maar vooral gezellige carnaval voor jong en oud!

150 kansen voor kinderen

We streven dit jaar naar een opbrengst van € 7.000. Hiermee kunnen we voor 150 kinderen in El Rama goed onderwijs garanderen. Met onze bijdragen maken we niet alleen primair onderwijs voor werkende kinderen toegankelijk, maar ondersteunen we ook beroepsopleidingen en voortgezet onderwijs. Zo kunnen we – met uw hulp – kinderen die moeten werken om bij te dragen aan het gezinsinkomen, perspectief bieden op een betere toekomst.

Cafe_Rama_2016_002Doet u weer mee?

U kunt (weer) een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van Café Rama door voor € 50,- een symbolisch vaatje bier te sponsoren.

Natuurlijk kunt u ook samen met vrienden of collega’s sponsoren. Elk bedrag is welkom en vermeldenswaardig voor onze sponsorlijst!

U kunt uw bijdrage overmaken op:
rekeningnr. NL61 SNSB 0878 2918 65
t.n.v. stichting Stedenband Maastricht-Rama
o.v.v. Café Rama 2016

Laat u ons, per e-mail, weten hoe u op de sponsorlijst wilt worden vermeld: rama@rama.nl

Verder kunt u ons steunen door onderstaande Cafe Rama 2016 poster uit te printen en voor uw raam te hangen, zodat uw hele buurt kan zien waar het carnavalscafé met de meeste “sjariteit” te vinden is.

Onze vrijwilligers, het stichtingsbestuur en onze partners in El Rama danken u bij voorbaat hartelijk voor uw betrokkenheid en steun!

We zien u graag in Café Rama 2016.

Cafe_Rama_2016_flyer