Nieuwjaarsborrel 2019

Vrijdag 25 januari hebben we een gezellige nieuwjaarsborrel georganiseerd met de vrienden van Stichting Rama! Onder het genot van lekkere drankjes en hapjes hebben we een leuke interactieve namiddag met jong en oud gehad. Samen keken we door middel van een interactieve quiz terug op een fijn jaar, met verschillende sponsoractiviteiten. Bijvoorbeeld de sponsorwandeling, de Nicaraguaanse BBQ, onze tent bij festival El Dunya in Maastricht, de Nicaraguaanse Muurschilderes en natuurlijk het jaarlijkse Café Rama tijdens het carnavalsseizoen!

Tot onze grote vreugde hebben alle genodigden zich ingeschreven om vrijwillig mee te helpen tijdens Café Rama, onze volgende vrolijke carnavalsactiviteit.

Lijkt het je leuk om hier ook deel van uit te maken? Iedereen is welkom om vriend te worden van onze stichting en deel te nemen aan onze sponsoractiviteiten! Dit kan heel gemakkelijk door onze Facebook en website in de gaten te houden voor aankomende sponsoractiviteiten. De eerst volgende activiteit kom er al snel aan! Kom 3,4 en 5 maart eens gezellig langs bij Café dn Hiemel (Maastricht), dat tijdens het carnavalsseizoen wordt omgetoverd tot Café Rama, en vier met ons carnaval!